Benefitní program Odbory Plus v číslech

21. 1. 2015

odboryplus.png

V roce 2012 byl spuštěn benefitní program Odbory Plus, program pro členy odborů všech svazů, sdružených v Českomoravské konfederaci odborových svazů.

Představujeme Vám fungování tohoto programu v roce 2014. Některé údaje jsou pouze za rok 2014, některé od počátku fungování. Kolik lidí si založilo členství? Kolik lidí využilo některou z nabídek portálu? Následující čísla svědčí o velkém zájmu o možnosti nabízené prostřednictvím tohoto programu, který nabízí nejen slevy na různé produkty či služby, ale i finanční pomoc a poradenství zdarma.

V roce 2014 bylo nově založeno téměř 4 000 běžných účtů, od počátků existence programu bylo založeno celkem 16 000. Několik stovek členů také využilo možnost, zřídit tento běžný účet svým rodinným příslušníkům.

Za období trvání programu bylo vyplaceno na bonusech celkem 5 426 500 Kč.

729 klientů využilo možnost Re-půjčky, nebo úvěru/půjčky u Equa bank.

Hypotéku si zřídilo 117 klientů.

Možnost zřízení běžného účtu pro právnické osoby využilo od počátku listopadu 2013 pouze 115 odborových organizací. Proč tak málo? I tato nabídka šetří finanční prostředky…

V roce 2014 poptalo energie 308 lidí, finanční produkty přes 1000 lidí, životní pojištění 1534 zájemců.

Kartu CCS na nákup pohonných hmot si v minulém roce zřídilo 60 lidí.

Webové stránky OP zaznamenaly v roce 2014 přes 53 tisíc návštěv od téměř 35 tisíc uživatelů.

Návštěvnost blogu OP v roce 2014 - 55 tisíc návštěv, přes 35 tisíc uživatelů.

Na blogu Odbory Plus bylo od poloviny dubna 2013, kdy se datuje počátek jeho fungování publikováno necelých 350 příspěvků.

Váš tým Odbory Plus.