Dny Karviné 2015

11. 6. 2015

V průběhu tradičních karvinských městských slavností (12. a 13. 6. 2015) je i v letošním roce připraven bohatý a různorodý program na již tradičních místech Karviné – na Masarykově náměstí, v areálu letního kina, na prostranství před restaurací Oáza a na prostranství před restaurací Praha.

„Jako každoročně se město snaží sestavit program Dnů Karviné tak, aby se pobavil každý – myslíme na rodiny s dětmi, ale třeba i na fanoušky humoru nebo alternativní hudby. Sám se třeba těším na kapelu Buty na náměstí, ale myslím, že opravdu vybere každý,“ komentoval primátor Tomáš Hanzel.

Program:
V pátek 12. 6. vystoupí na náměstí postupně od 14:30 hod. MIEJSKA ORKIESTRA DĘNTA RYBNIK, KOMICI s.r.o. – ONE MAN SHOW MILOŠE KNORA, KARVINŠTÍ TALENTI 2015, kapela BLAMBORY, PETR BENDE&BAND s cimbálovou muzikou GRAJCAR a slovenský zpěvák VAŠO PATEJDL. Na závěr večera je pak připravena efektní ohňová show a diskotéka s laser show. V areálu lodiček od 18:00 hod. budou k poslechu či tanci hrát kapely ZČISTAJASNA, KIAORA, THE PLACES a MEMOARY.

Sobotní dopoledne je pak vyhrazeno veselé jízdě v historickém parním vláčku. O zábavu při jízdě se postará Western Club Black&Brown, country skupina DROPS a klaunské divadélko MIMO. Na prostranství u Restaurace PRAHA vyroste westernová vesnice plná soutěží a zábavy pro děti. Jízdné v parním vláčku je symbolické - dospělí 40 Kč, děti 20 Kč (6 - 15 let), děti do 6 let zdarma.
Masarykovo náměstí pak v sobotu ve 14:00 hod. rozezní kapela SINGER JERRY AND JOE AFTER TRIO, zaposloucháte se do veselého příběhu pro děti U NÁS V PODIVOVĚ, poté zazní hudba kapely VŠICHNI SVATÍ a jako vrchol večera náměstí rozezní kapela BUTY. V areálu lodiček se od 15:45 hod. postupně předvede XINDL X, kapela ZRNÍ a O5&RADEČEK. V prostorách restaurace Oáza proběhne od 15:00 hod. finále soutěže 20. ročníku soutěže Moravský vrabec. Hostem večera bude Wabi Daněk. Sobotní program na náměstí zakončí ve 23:00 hod. slavnostní ohňostroj.

Po oba dny bude na scéně u kašny vystupovat se svou komediantskou a žonglérskou show CIRKUS TROCHU JINAK a v sobotu od 16:30 hod. v dětském koutku vystoupí divadelní soubor ŠAMŠULA se svou pohádkou a bonbónovou diskotékou pro děti.

Vstup pro dospělé je 50 Kč, děti 10 Kč (děti do 120 cm výšky v doprovodu dospělých vstup zdarma). Po zaplacení v sobotu volný vstup na scény OÁZA a do AREÁLU LETNÍHO KINA, vstup na ostatní akce zdarma.

Jste srdečně zváni!
Podrobný program najdete na plakátech nebo na internetových stránkách www.medk.cz.
Informuje ředitelka MěDK Karviná Mgr. Olga Humplíková.

dny-karvine-12.-13.6.2015.jpg

zdroj: Město Karviná