Kontaktní místa pro program Odbory Plus

21. 11. 2014

odboryplus.png

Snaha přiblížit program lidem se nejaktuálněji projevuje ve zřizování kontaktních míst pro Odbory Plus. Našim cílem je tak nastartovat nové období, které tomuto projektu Českomoravské konfederace odborových svazů přinese oživení a další nové možnosti nejen jeho stávajícím registrovaným členům, ale i novým zájemcům. Na těchto kontaktních místech máte možnost se nejen o všech nabídkách programu informovat a poradit se, ale také se do něj osobně na místě zaregistrovat.

Tato nová možnost komunikace v regionech bude pozitivní nejen pro program, přinese nové možnosti v oblasti spolupráce jak na straně nabídky portálu, tak na straně místních podnikatelů, kteří jeho prostřednictvím mohou své podnikání zviditelnit, oživit, může jim přivést nové zákazníky apod. Nastartování místní spolupráce bude jistě i vítaným prvkem, zejména v krajích, které jsou od centra ČR vzdáleny.

Nyní jsou Vám aktuálně k dispozici nová kontaktní místa v Třinci a Ostravě. Do budoucna plánujeme, že kontaktní místa budou mít i své vlastní webové stránky. Jejich prostřednictvím budou mít zájemci možnost se seznámit s kompletní regionální nabídkou, otevíracími hodinami a dalšími aktuálními informacemi. Nabídka „šitá na míru“ bude jistě velmi vítaným zpestřením nabídky portálu na různých místech naší republiky.

Adresy kontaktních míst, která jsou Vám v současnosti k dispozici:

Třinec – Staré město, Závodní ul. 13 (budova koksovny), 739 61 Třinec
Kontaktní osoba: Milada Konderlová, tel. 737 386 466, mail milada.konderlova@odboryplus.cz

Ostrava – Nádražní 545/166 (bývalé kino Svoboda), 702 00 Ostrava
Kontaktní osoba: Marie Sedláčková, tel. 737 405 757, mail marie.sedlackova@odboryplus.cz.

Využijte této nové možnosti, která je vám k dispozici a navštivte některé z našich kontaktních míst.

2014-11-21_083230.jpg

klikni pro seznam výhod