Odbory Plus : Spolupráce s firmou Opel bude pokračovat i v tomto roce.

15. 4. 2015

Firma Opel nabízí našim členům v rámci programu Opel Partner nejvyšší možné slevy, které se pohybují v rozmezí od 10 do 29 % z ceny automobilu. Firma Opel se stala jedním z hlavních partnerů programu Odbory Plus a v rámci této spolupráce jsou na různých odborových akcích představovány různé modely automobilů této značky.

Prostřednictvím webu Odbory Plus i blogu budete mít možnost se seznamovat s aktuální nabídkou a ceníkem všech typů aut firmy Opel. Chystáme pro vás i novinku – možnosti financování nákupu automobilu.

2015-04-15_065751.jpg

Plakát na stažení (PDF)

Pro zakoupení automobilů Opel s uvedenou slevou je nutné se zaregistrovat do programu Opel Partner – přihlášení na www.opel-partner.cz po vložení unikátního kódu pro odbory: ODB36951

Na stránkách www.opel-partner.cz naleznete základní přehled nabízených vozů Opel a přímé porovnání slev, které díky programu Opel Partner oproti běžným slevám můžete získat. Výhodná nabídka se vztahuje na kompletní modelovou řadu značky Opel.

Vůz, si můžete vybrat na stránkách www.opel-partner.cz, nebo přímo u našeho autorizovaného prodejce značky Opel po celé ČR.

V procesu zakoupení nového vozu budete požádáni o potvrzení tohoto formuláře ze strany vaší odborové organizace. Vyplněný a potvrzený formulář předáte pracovníkovi autosalonu v průběhu nákupu vozidla.

Slevy můžete přenášet dokonce i na svou rodinu! Nominujte do programu své rodinné příslušníky a umožněte jim využít tuto nabídku.

Zaregistrujte se do programu Odbory Plus a získejte možnost výhodně nakoupit automobil a přístup k mnoha dalším slevám a výhodám.

Všechny informace o programu najdete na http://www.odboryplus.cz/.

zdroj: http://www.odboryplus.cz