RBP pořádá přímořské a vysokohorské léčebné pobyty dětí.

25. 3. 2017

rbp.jpg

RBP pořádá i v letošním roce přímořské a vysokohorské léčebné pobyty dětí. Přímořské pobyty se konají v Černé Hoře (lokalita Ulcinj, komplex Bellevue) a vysokohorské pobyty na Slovensku v Tatranských Matliarech (hotel SOREA).

Pobyty jsou určeny :

dětem, které jsou pojištěnci RBP a nemají přeregistraci k jiné pojišťovně,
dětem od 8 do 14 let (děti narozené v roce 2003 – 2009),
dětem, které trpí chronickým onemocněním a splňují podmínky indikací uvedených v Návrhu na léčebný pobyt,
dětem, které jsou schopny respektovat podmínky léčebného pobytu.

Dítě lze přihlásit podáním předepsaného tiskopisu RBP ,,Návrhu na léčebný pobyt“, který vystavuje praktický lékař pro děti a dorost (u kterého je dítě registrováno) na žádost zákonného zástupce nebo na základě doporučení odborného lékaře (alergolog nebo kožní lékař, pokud je u něj dítě pro některou z uvedených diagnóz dispenzarizováno). Návrh na léčebný pobyt musí být doručen na RBP nejpozději do 01.05.2017 na kteroukoliv expozituru či jednatelství RBP nebo zaslán poštou na adresu : Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna, oddělení léčebné péče a PZT, Michálkovická 108, 710 15 Slezská Ostrava.

Přehled termínů turnusů a finanční spoluúčasti zákonných zástupců :

ČERNÁ HORA

I. turnus 03.07. - 17.07.2016

II. turnus 17.07. - 31.07.2016

III. turnus 31.07. - 14.08.2016

IV. turnus 14.08. - 28.08.2016

Rodiče dítěte přispívají částkou 6 000Kč

SLOVENSKO

I. turnus 12.08. – 26.08.2016

Rodiče dítěte přispívají částkou 4 000Kč

Veškeré další informace naleznete na webových stránkách Revírní bratrské pokladny (www.rbp-zp.cz), v případě jakýchkoliv dotazů můžete kontaktovat bezplatnou infolinku 800 213 213.

Příloha na stažení: Návrh na léčebný pobyt

rpb-.jpg

zdroj, foto: RBP