Senzační umístění Golf Resortu Lipiny v anketě Golfový areál roku 2014

30. 12. 2014

Před koncem roku mám pro Vás skvělou zprávu. Podle odborné poroty se Golf Resort Lipiny umístil v prestižní anketě GOLFOVÝ AREÁL ROKU 2014 na senzačním 4. místě za Mariánskými Lázněmi, Loretě Pyšely Praha a Kunětickou horou. Dle ankety je Golf Resort Lipiny nejlepší hřiště na Moravě. V TOP 10 nejlepších golfových hřišť figuruje pouze jedno moravskoslezské golfové hřiště, Golf Resort Lipiny.

V roce 2012 jsme byli nejlépe hodnoceni golfisty. To znamená již zkušenějšími hráči s platným golfovým hendikepem. V roce 2013 jsme byli oceněni jako nejlepší areál v České republice začátečníky.

Pro zajímavost, od roku 2012 jsme pro Veřejné hřiště zaškolili přes 2 000 lidí! Mnoho z těchto nováčků dále pokračuje ve zdokonalování své hry a stali se následně držiteli oficiálního golfového hendikepu. Tento krásný sport jsme otevřeli široké veřejnosti nejenom z Karvinska a maximálně zjednodušili vstup na golfové hřiště za příznivých podmínek.

Děkuji Vám za podporu, těšíme se na Vás v příští sezóně a přeji za celý tým Golf Resortu Lipiny vše nejlepší do nového roku.

Pavel Malina, Golf Resort Lipiny

dsc_0676.jpg