The Tap Tap v Karviné

8. 10. 2014

Skvělá, ba přímo výborná nálada, kterou karvinský "kulturák" dlouho nezažil, to bylo to hlavní, co provázelo včerejší koncert skupiny The Tap Tap .

Kapela se skládá z tělesně postižených studentů a absolventů Jedličkova ústavu a škol. Hostem večera byl i karvinský rodák Petr Hudec, který kapelu hudebně doprovázel. Současně s koncertem, se konala i výstava vtipů na téma handicapovaní. To, že humor skupinu provází, bylo slyšet i z úst moderátora koncertu Ládi Angeloviče, který několikrát rozesmál celý sál. Koncert proběhl za podpory Nadace OKD a bylo to poznat i v hledišti. Horníci, technici, ale i vedení OKD, to byli mimo jiných také hosté koncertu. Ten, kdo se nemohl koncertu zúčastnit, má ještě možnost jít na příští koncert v Orlové a to 4.12. 2014.

Na koncertě bylo možné si zakoupit trička, placky nebo CD skupiny a přispět tak a vybavení a provoz bezbariérového vzdělávacího centra STUDEO pro osoby se zdravotním postižením. To můžete i na stránkách http://obchod.thetaptap.cz a na http://www.sbirkajus.cz.

dsc_0775.jpg

dsc_0780.jpg