Představujeme

Od 1.1.2015 došlo ke změně funkcionářů ZV OS PHGN Důl Karviná. Novým předsedou se stal p. Jiří Waloszek, jeho zástupcem na postu místopředsedy a zároveň ZIBP p. Aleš Štětka.

Waloszek Jiří – Na dole ČSA nastoupil v roce 1991 jako zámečník v mechanických dílnách na povrchu. Od roku 1994 pracoval jako důlní zámečník v rubání a to až do roku 2008, kdy se stal uvolněným funkcionářem ZV ve funkci ZIBP. V roce 2013 byl zvolen na funkci neuvolněného místopředsedy ZV kumulované s ZIBP, na kterém působil do konce roku 2014. Po zvolení závodním výborem, zastává od 1.1.2015 funkci předsedy ZV. Členem odborů je od roku 1991.

dsc_3383.jpg

Aleš Štětka – Nastoupil v roce 1986 na Důl Doubrava kde po zaškolení pracoval ve strojním úseku. Od roku 1987 pracoval na pozici zámečník MJM v CÚ a CPO až do konce roku 2014. Od roku 1992 byl úsekovým inspektorem bezpečnosti práce a od roku 2002 jako zástupce ZIBP. V letech 1999 – 2014 byl členem revizní komise u odborových organizací Doubravy a ČSA. Od 1.1.2015 byl zvolen místopředsedou a ZIBP . Členem odborové organizace je od nástupu na Důl Doubrava v roce 1986.

dsc_0555.jpg

dsc_0684.jpg