Odbory Plus

Výhody programu Odboryplus : Účet u Equa bank – nejvýhodnější účet v ČR a navíc s bonusem 500 Kč - Členská karta programu Odbory Plus – váš průkaz pro získání mnoha výhod - Sleva na automobily Hyundai - Plošná sleva na pohonné hmoty po celé ČR od společnosti CCS - Sleva 20 % na plyn - Volání za 0,59 Kč s virtuálním operátorem 99mobile - Výhody pro rodinné příslušníky - Divadlo Palace v Praze na Václavském nám. – akce 1 + 1 na prosinec 2013 - Sleva až 36 procent na jízdenky a In-karty od Českých drah - Sleva až 36 procent na jízdenky a In-karty od Českých drah - Sleva na náhradní díly a servis automobilů u sítě autoservisů Auto Kelly - Výhody od autoklubu ÚAMK a ck Autoturist - Sleva 15 % na produkci nakladatelství SONDY - Konsolidace dluhů – snížení splátky, úroku a celkového zadlužení - Nejvýhodnější hypotéka na trhu. Platí i na refinancování - Snížení úroku vaší stávající půjčky až o 25 procent a navíc bonus 1000 Kč - Snížení dluhů až o 70 procent a do pěti let bez dluhů – služba „Oddluž se“ - Výjimečné úrazové pojištění s doživotní rentou od pojišťovny ERGO - Řešení penzijního plánu a spoření pro děti od pojišťovny ERGO - Slevy na koncerty, divadla, sportovní události a další od TICKETSTREAM - Knihy a učebnice o třetinu levněji oproti kamenným knihkupectvím - Slevy podzim/zima 2013/2014 – ubytování, lyžování a jiné - Skupinové zájezdy do Chorvatska 2014 za dobré ceny – CK Kalousek - Zvýhodněné letecké víkendy CK Firo – tour pro členy programu Odbory Plus v Římě a Paříži - Zájezdy s až 15procentní slevou. Platí i na last minute a first minute - ReLAWe s.r.o. – nabídka rekondičních pobytů slevou 20 – 40 % - Zlín – masáže za zvýhodněné ceny - Studio Světélko – Praha, slabozrací a nevidomí maséři - Sleva na vitaminy a potravinové doplňky od kanadské značky Enerex - Masérna – zdraví a vitality Ostrava – 25% sleva na služby - Sleva v nejlevnějším internetovém obchodě se sportovním zbožím www.online-sport.cz - Sleva na prádlo u Afrodita Line - Sleva na vybrané zboží v internetovém obchodě www.patro.cz

op.jpg

Nejnovější přehled výhod pro registrované členy programu odboryplus

Projekt Odbory Plus umožňuje odborářům z ČMKOS využívat bonusy, výhody a slevy. Program je plný nabídek slev na jízdné, pohonné hmoty, léky, zájezdy, knihy a učebnice, oblečení, sportovní potřeby, poplatky za finanční produkty a telefonování. Navíc každý nový člen získá jednorázový bonus 500,- Kč.

Nabídka slev a výhod se neustále zvětšuje.

Nárok na čerpání výhod, které portál Odbory Plus přináší a bude přinášet, mají všichni odboráři registrovaní u odborových organizací 30 odborových svazů ČMKOS.

Hlavním cílem portálu Odbory Plus je pomoci členům ČMKOS efektivně snižovat jejich finanční zátěž.

„V rámci pracovní skupiny ČMKOS jsme chtěli reagovat na neustále se zhoršující ekonomickou situaci a připravit pro členy našich odborových organizací 'něco navíc'.
A to byl impuls ke vzniku portálu Odbory Plus. Do projektu vkládám velké naděje. Odborářům i jejich rodinám může ušetřit nemalé finanční prostředky.“

Říká místopředsedkyně ČMKOS Radka Sokolová, která vede pracovní skupinu, jež projekt připravuje od podzimu roku 2011.

Čím bude větší počet zaregistrovaných uživatelů portálu Odbory Plus, tím silnější bude vyjednávací pozice pro získání dalších zajímavých nabídek.

Strukturu nabízených produktů a služeb mohou do budoucna ovlivňovat také naši členové, na jejichž poptávku budeme reagovat.

Jak probíhá registrace člena na portále Odbory Plus?

Registraci je možné provést několika způsoby:

• vyplňte tento jednoduchý registrační formulář
  • zavolejte na telefonní číslo 774 775 959
  • vyplňte registrační lístek a zašlete jej na adresu: Odbory Plus, Českomoravská konfederace odborových svazů, nám. W. Churchilla 2, 113 59 Praha 3 (registrační lístek k vytištění zde)
  • odborová organizace vyplní hromadný formulář, který zašle na adresu: Odbory Plus, Českomoravská konfederace odborových svazů, nám. W. Churchilla 2, 113 59 Praha 3 (hromadný formulář k vytištění zde)

Následně Vás bude kontaktovat telefonistka, která ověří platnost údajů a vysvětlí proces získání členské a platební karty, bonusu a možnosti využití dalších výhod.

Pokračujte zde a přečtěte si o výhodách, které vyplývají z členství na portále Odbory Plus.

Výhody členství

Projekt Odbory Plus přináší nabídku slev na pohonné hmoty, jízdné, kulturu, léky, finanční produkty, zájezdy, oblečení, sportovní potřeby a na telefonování. Kompletní nabídka slev a výhod je k nalezení ZDE.

Každý odborář, který se na portále Odbory Plus oprávněně zaregistruje, získává po přihlášení do programu:

• členskou kartu programu Odbory Plus pro čerpání slev u obchodníků
  • zvýhodněný běžný účet bez poplatku
  • platební kartu Equa bank; po jejím prvním použití dostane na běžný účet bonus 500 Kč
  • možnost využívání slev a služeb nabízených na portále Odbory Plus

Členská karta opravňuje držitele k využití slev u partnerských společností. Náležitosti karty a běžného účtu

Pokračujte zde a přečtěte si o procesu registrace na portále Odbory Plus. Případně se rovnou zde můžete registrovat.

Program Odbory Plus má za cíl snižovat finanční zátěž všem odborářům sdruženým v rámci ČMKOS. Tým programu Odbory Plus má v plánu zařadit v příštích týdnech, měsících a letech do nabídky slevy na všechny služby a výrobky běžné spotřeby, aby každý člen ušetřil na straně výdajů maximum finančních prostředků.

Program Odbory Plus je určen výhradně členům odborových organizací odborových svazů sdružených v Českomoravské konfederaci odborových svazů –
Seznam členských odborových svazů

Staňte se i Vy členem odborů a využívejte nabídek v rámci programu Odbory Plus.

Výhody členství v odborech:

Být členem odborů znamená mít na své straně:

• odborové právníky
  • odborové inspektory BOZP
  • odborové vyjednavače

Čím nás bude víc, tím budeme mít silnější pozici vyjednávat lepší pracovní podmínky včetně mezd.

Jen odborová organizace může se zaměstnavatelem dojednat kolektivní smlouvu.

Člen odborů má nárok na bezplatnou právní pomoc včetně bezplatného zastoupení před soudem v pracovně- právních sporech.

Sám toho člověk moc nezmůže, ale společně můžeme dokázat mnoho.

Členství v odborech je dobrovolné.

Povinnosti členů

• platit členský příspěvek zpravidla ve výši 1% z čisté mzdy/platu
  • dodržovat stanovy OS

Chcete se k nám přidat? Pokračujte zde a vyplňte žádost o členství v odborech.