Pravidelné jednání s vedením 14. 5. 2015

20. 5. 2015

Ve čtvrtek proběhla další pravidelná schůzka odborů s vedením. Odborům byla podána informace o stavech zaměstnanců, kterých k dnešnímu dni pracuje na našem dole 1743 vlastních a 491 v dodavatelských organizacích. V oblasti bezpečnosti si v měsíci květnu Paskov zatím vede dobře, dosud nebyl evidován jediný pracovní úraz. Bohužel, ve výrobě už se tolik nedaří, přípravy sice plní technický režim, ale v těžbě zatím Paskov vypadává o cca 6000 tun.

V polovině roku měl razičské kolektivy posílit jeden dodavatelský kolektiv, který měl být převedený z karvinské části revíru. Bohužel, i dodavatelé se potýkají s nedostatkem zaměstnanců, proto bude tento kolektiv rozpuštěn a posílí část ostatních dodavatelů. Na jeho místo bude vypsáno nové výběrové řízení.

V diskuzi jsme potom upozornili na stížnosti zaměstnanců, týkající se dopravy mužstva z oblasti R 407 a na problémy s nízkou teplotou v ženských koupelnách na lokalitě Chlebovice.