Setkání Klubů důchodců

16. 9. 2016

V prvních dvou dnech tohoto týdne se uskutečnila setkání Klubů důchodců. Paskovského Klubu důchodců se za vedení podniku zúčastnil ředitel DZ 3 Ing. Zdeněk Koval a druhý den, na Staříčském klubu vedení DZ 3 zastoupil Ing. Zdeněk Hrůzek, náměstek pro inženýring a plánování. Oba zástupci vedení velice fundovaně informovali přítomné o situaci v OKD, a.s. v oblasti bezpečnosti, ekonomiky, nákladů a o stavu na našem dole.

Předseda ZO OS PHGN Dolu Paskov upozornil seniory na velice nepříjemnou a složitou situaci pro Kluby důchodců pro další období a upozornil členy, že příspěvky pro rok 2017 se nebudou vybírat a ani se pro rok 2017 neplánují žádná setkání.

Díky nápadu využít podporu z Nadace OKD a pečlivému hospodaření se podařilo doslova nasbírat peníze na další setkání těchto klubů, která se uskuteční v měsíci prosinci 2016.

Setkání Klubu důchodců Paskov se uskuteční tradičně ve Sviadnově, v restauraci Ondráš v pondělí 12. prosince 2016 v 13,30 hod.

Klub důchodců Staříč se sejde v úterý, 13. prosince 2016 v Kulturním domě Staříč, rovněž v 13,30 hod. tajemnice V. Procházková